VEKSTprogrammet

Er en katalysator for gründere med skalerbare forretningsmodeller.

VEKSTprogrammet fra Start i Vestfold er et utviklingsprogram for bedrifter med en forståelig forretningsmodell og vekst ambisjoner.


VEKSTprogrammet tilbyr verktøy, kunnskap og støtte for å drive virksomheten til neste nivå. Programmet gir dere den kompetansen som er nødvendig for å skalere, inkludert individuell veiledning av bedriftsrådgivere som vil bidra aktivt i vekstfasen til din virksomhet.

SolidRock AS, vår underleverandør, står ansvarlig for gjennomføringen av programmet.


Er du i prosessen med å hente inn investorkapital? Vi kan assistere med due diligence-prosessen og introdusere deg til potensielle investorer gjennom Vestfold Investornettverk.


Om programmet:

  • Programmet varer i 3 måneder med oppstart 3. oktober 2024
  • 4 samlinger i Vestfold, 4 webinarer
  • 5 rådgivningstimer med kvalifisert rådgiver som du kan drøfte bærekraftige strategisk veivalg med
  • Innføring i enkel og nyttige verktøy for å identifisere muligheter og behov i din bedrift
  • Bygge relevant nettverk

 

VEKSTprogrammet gjennomføres høsten 2024 som en serie av modulbaserte kompetansemøter og workshops, alle designet for å gi dere inngående innsikt og praktisk erfaring innen vesentlige aspekter av bedriftsutvikling.


Planlagte samlinger:
1. Kunden og kundereisen - 3. oktober, Colab Larvik
2. Vekststrategi - 23. oktober, Gründeriet Sandefjord
3. Bygging av kultur og organisasjon - 21. november, Gründerhuset Hi5 Tønsberg
4. Kapitalisering - 5. desember, Kobben Horten


Det vil også bli gjennomført fire webinarer med temaer som merkevarebygging, bærekraftig vekst og hvordan skape orden i eget hus.


Deltakere i VEKSTprogrammet får tildelt en rådgiver med 5 timer med 1:1 rådgivning inkludert. Deltakelse gir dere muligheten til å utvikle en robust vekststrategi, optimalisere operasjonelle prosesser, styrke ledelsesteamet, tiltrekke potensielle investorer og sikre finansiering for vekst.


Tilpasset tilnærming:
Vi tilbyr en skreddersydd tilnærming med ressurser og støtte tilpasset de spesifikke behovene i din virksomhet, for å maksimere ditt potensial og suksess.


Hvem er programmet for:
Vekstprogrammet er ideelt for gründerbedrifter eller SMB’er med ambisjoner om vekst, og hvor de tilbudte modulbaserte temaene er relevante for deres nåværende fase.


Søknadsinformasjon:
Programmet har kun 10 tilgjengelige plasser og en egenandel på 5000 kr. Løpende oppptak frem til programmet er fulltegnet.


Hvem er tilbudet for?

  • Tilbudet er for etablerte bedrifter i Vestfold. Programmet har plass til 10 bedrifter.
  • Det er krav om at bedriften må ha en forståelig forretningsmodell, klare vekstambisjoner og ha vilje til investere egen tid og ressurser i arbeidet.
  • Bedriften bør være minimum 2 år gammel og ha minimum to ansatte.
  • Deltakeravgift kr. 5000 per bedrift faktureres ved oppstart. Flere ansatte i virksomheten kan delta.


VEKSTprogrammet gjennomføres høsten 2024 som en serie av samlinger og webinarer, alle designet for å gi dere inngående innsikt og praktisk erfaring innen vesentlige aspekter av bedriftsutvikling.

 

Søk HER (Løpende opptak til 15. september 2024)


VEKSTPROGRAMMET STARTER OPP 3. oktober 2024.