VEKSTprogrammet

Er en katalysator for gründere med skalerbare forretningsmodeller.

VEKSTprogrammet tilbyr verktøy, kunnskap, og støtte for å drive virksomheten til neste nivå.
 

Vekstprogrammet gir deg kompetanse som er nødvendig for å skalere. I tillegg får du individuell veiledning av bedriftsrådgivere som vil bidra inn i vekstfasen til din virksomhet.
Det er vår underleverandør SolidRock AS som er ansvarlig for gjennomføring av programmet. 

Om du er i prosess med å hente inn investor-kapital, kan vi bistå med due-dilligence prosessen og introdusere deg til våre investorer gjennom Vestfold Investornettverk.

Vi tilbyr en serie av modulbasert-kompetanse og workshops som går over flere uker, alle designet for å gi deg inngående innsikt og praktisk erfaring innen vesentlige aspekter av bedriftsutvikling.

Disse øktene vil finne sted både fysisk og digitalt, hvor du vil få personlig veiledning fra vårt team av eksperter og industrielle partnere.
Høstens program starter opp 1. oktober.

Deltakelse i vekstprogrammet gir deg muligheten til å utvikle en robust vekststrategi, optimalisere operasjonelle prosesser, styrke ledelsesteamet, tiltrekke potensielle investorer, og sikre finansiering for vekst.

Vi tilbyr en skreddersydd tilnærming, med ressurser og støtte tilpasset de spesifikke behovene i din virksomhet, for å maksimere ditt potensial og suksess.
  • Vekstprogrammet vil hjelpe deg med å utvikle en solid vekststrategi, optimalisere driftsprosesser, styrke ledelsesteamet, tiltrekke deg investorer og skaffe finansiering for vekst.
  • Vekstprogrammet legger vekt på å tilpasse ressursene og støtten til de spesifikke behovene til hver deltaker, slik at de kan nå sitt fulle potensiale.
  • Vekstprogrammet er for gründerbedrifter i Vestfold som har vekstambisjoner og hvor de overnevnte modulbaserte-temaene er av verdi for fasen dere er i med deres bedrift.

Du må sende inn en søknad for å kunne delta, Vekstprogrammet har kun 12 tilgjengelige plasser. Det vil bli gjort en vurdering av de søknadene vi har mottatt etter søknadsfristen. 
 

VEKSTPROGRAMMET STARTER OPP HØSTEN 2024

SØKNADSKJEMA blir lagt ut nærmere oppstart

Programmet vil ha en egenandel.